| Autor |
Zpráva |
Maca
Člen
|
# Zasláno: 22 Lis 2004 17:22:57
Odpovědět
Je tu nekdo kdo hraje pres Xbox Live?
Jestli jo, tak se prosim ozvete na ICQ 133 566 221.
Moje anglictina je priserna a tak domluva s lidma napr. z Anglie na Xbox Live neni uplne nejlepsi. Obzvlaste pri tymovych hrach.
Potreboval bych taky nekoho s kym se da domluvit cesky nebo slovensky.
Mohli by jsme neco zaparit, treba Halo 2 
http://profile.mygamercard.net/Kaunaz
|
Jaffa
Člen
|
# Zasláno: 22 Lis 2004 20:07:23
Odpovědět
No já bych přes Live klidně hrál kdyby se mi podařilo zapojit XBOXE přes PC do sítě tak si klidně ten Starter Kit objednám.Jenže Když jsem zjistil že mám špatnej ADSL modem ke kterému nepřipojím router a musel bych koupit novej kterej ho má v sobě zabudovaný tak jsem se na to vykašlal.
Druhá možnost je zapojit to přes síťovku bez routeru ale tam zase se musej nastavovat nějaký šílený programy WinICS a WinRouter ale tomu vůbec nerozumím mrkni sem a uvidíš...http://www.xbchelp.com/network/
a jelikož sem takovej laik, i když s PC něco zvládnu něco málo tak na hraní přes net kašlu.Škoda originálky kupuju, připravenou kreditku specialně na net mam taky a nečipovaného XBOXE taky.
|
Maca
Člen
|
# Zasláno: 23 Lis 2004 11:48:15
Odpovědět
Jakej mas modem na to ADSL?
Posli mi typ a ja se podivam jak se to da nastavit.
Hry pro Live mam:
Return to Castle Wolfenstein: Tides of War
Rainbow Six 3
Splinter Cell: Pandora Tommorow
Midtown Madness 3
Halo 2
demo Moto GP a demo MechAssault
|
Jaffa
Člen
|
# Zasláno: 24 Lis 2004 11:55:08
Odpovědět
no mam obyč Alcatel Speed Touch USB taková nazelenalán placička dostal jsem to k ASDL-ku.
|
trocka
Člen
|
# Zasláno: 25 Lis 2004 16:48:50
Odpovědět
Jasne hele pobezi mi to s chello 15xx/xxx dobre ? uz jsem si updatnul dashboard , ale zjistil jsem ze mam incompatible router , takze tak do dvou tydnu si udelam gamertag(aZ budu mit novej router ) , jo hele rekni mi jaka konbinace zbrani je nej v halu 2 ? slysel jsem ze 2x magnum je fakt dobry , nebo plasma rifle + magnum je prej hodne dobry , jinak jakej mas gamertag ? btw , chodi nekdo na fora forums.xbox.com ?
|
freeJan
Člen
|
# Zasláno: 26 Lis 2004 16:57:22
Odpovědět
halo 2 zatial nemam a mam PGR2,halo,midtown madness3,top spin a dnes vecer bude aj evolution 4 ja sa neskor ozvem aj na ICQ ahoj , a ozaj sme dvaja a ak pojdeme cez xbconnect tak traja hi.
|
Maca
Člen
|
# Zasláno: 26 Lis 2004 18:02:45
Odpovědět
To trocka:
Xbox Live na chello classic bezi na soucasne rychlosti bez problemu. Me to bezelo i driv kdyz byla rychlost jen 128/96 Kbps.
A co se tyka te kombinace, tak ja pouzivam nejvic asi smg+plasma rifle.
Gamertag mam Thodthverdthur.
|
Maca
Člen
|
# Zasláno: 26 Lis 2004 18:27:22
Odpovědět
To Jaffa:
Pro pripojeni k Xbox Live pres PC a ADSL si porid krizeny sitovy kabel.
V PC musi byt samozrejme sitova karta.
Propoj krizenym kabelem sitovou kartu PC s Xboxem.
Na PC dej Start => Ovladaci panely => Sitova pripojeni
Na ikonu pripojeni k ADSL klikni pravym tlacitkem a dej Vlastnosti.
Na zalozce Upresnit zaskrtni volby Umoznit ostatnim uzivatelum v siti vyuzivat pripojeni k Internetu tohoto pocitace a Navazat vytacene pripojeni pri kazdem pokusu nekereho z pocitacu o pristup na Internet.
Potom klikni na OK.
Vyskoci ti okno kde se pise ze se zmeni IP adresa na 192.168.0.1 a ze je mozne ze prestane fungovat pripojeni s pocitaci v siti a jestli chces sdileni pripojeni opravdu povolit, klikni na Ano.
Na Xboxu si v Settings => Network Settings nastav:
IP adress 192.168.0.2
Subnet Mask 255.255.255.0
Gateway 192.168.0.1
DNS Server 192.168.0.1
Potom dej Connect.
Tot vse 
|
vlasta
Člen
|
# Zasláno: 8 Pro 2004 19:44:17
Odpovědět
maco ja budu hrat halo2 live od soboty
|
Maca
Člen
|
# Zasláno: 9 Pro 2004 15:40:22
Odpovědět
To vlasta:
OK, tak se mi potom na Live ozvi.
|
Piza
Člen
|
# Zasláno: 9 Pro 2004 16:08:16
Odpovědět
Maca
Clovece,neprehlid ses?
To by mne zajimalo, co to udela, kdyz se zkrizi USB s ETHERNETEM. Asi by mu ten zelenej rejnok dal ranu 
|
pernikar
Člen
|
# Zasláno: 9 Pro 2004 17:05:33
Odpovědět
Piza
Co se ti na tom nelibi,ja osobne myslim ,ze to napsal sprave.
|
Maca
Člen
|
# Zasláno: 9 Pro 2004 20:26:01
Odpovědět
To Piza:
Jaky krizeni USB s ethernetem?
Nic takovyho jsem nepsal.
Ja jsem psal: [Propoj krizenym kabelem sitovou kartu PC s Xboxem].
|
spyro
Člen
|
# Zasláno: 15 Pro 2004 18:23:56
Odpovědět
Kolik stojí xbox LIVE měsíčně?
|
freeJan
Člen
|
# Zasláno: 15 Pro 2004 19:22:51
Odpovědět
Zravim Maca........Live stoji asi 50eu na 1 rok , ale samo ze je rocne predplatne v starter kite alebo skoro v kazdej novej hre 2 mesiace na XBOX .Ak niekto ma zaujem sa hrat na sieti tak je tu aj ina moznost o ktorej som uz pisal a je uplne zadara a netreba mat o*i*i*al hry . Samo ze vsetko ma svoje pre a proti .LIVE slape lepsie su tam statistiky a je to hlavne LIVE a to znamena ze hry ktore nepodporuju system link tak si zahras len a len tam.Ak ale ano tak su uplne v pohode hratelne ej na napr.XBCONNECT a vsetky mozne .Kazdy si musi uvedomit kolko ma a co chce a samo ze sa chce hrat .Hral som s Maca HALO 2 a poviem vam je to parada, aj ked niesom moc na fps ,viac sport a teraz konkretne EVOLUTION 4. hi
|
spyro
Člen
|
# Zasláno: 15 Pro 2004 20:07:46
Odpovědět
Zdravim.prave že nevim jak jinak si zahrat po siti.Mam PC a x-box a to všechno zapojene na routeru.Bracha ma taky x-box,ale nemuzeme se na sebe pripojit.Router nam to nedovoli a uz nevime jak na to.Ja se na nej pres PC dostanu,ale on ne.Urcite musime na sebe videt oba dva,aby jsme mohli hrat po siti.Nebo jak to mame udelat?
|
Ether
Člen
|
# Zasláno: 16 Pro 2004 09:07:38
Odpovědět
Tak jsem se včera slavnostně dokopal k založení Xbox Live účtu, protože TOP SPIN a PES4 už snad konečně dorazí Protože byly dvě hodiny nad ránem, tak jsem stihl jen jednu hru v HALO2 a stáhnout nový věci do Ninja Gaiden.
Gamertag: Nikolka
|
freeJan
Člen
|
# Zasláno: 17 Pro 2004 13:02:26
Odpovědět
Spyro skus podrobnejsi popis ----aky soft v xboxe mas ----- brat byva s tebov?----- mas xbconnect program nainstalovany v PC a si zaregistrovany?na stranke www.xbconnect.com si ho stiahnes a je tam aj navod -----Je to pomerne jednoduche ,len treba poskusat.Skus to ty sam a potom s bratom ale nezabudni treba samozrejme mat dnu CH*p+soft+pristup na internet a ak to nemas tak musis vytvorit ucet na pripojenie LIVE....Kontakt ICQ-317-236-973
|
Ether
Člen
|
# Zasláno: 22 Pro 2004 21:18:05
Odpovědět
No tak jsem dnes konečně doma zapojil router, Xbox live za ním běhá bez problémů, tak se konečně začnu víc věnovat multiplayeru. Dnes zkusím PES4 a Top Spin 
|
vlasta
Člen
|
# Zasláno: 24 Pro 2004 09:11:14
Odpovědět
kterou platebni kartu ste pouzili na zaplaceni xbox live mam ge capital na internet abez zadani cvc kodu to nejde zaplatit a kolanka cvc v menu live neni dik Ether
|
Ether
Člen
|
# Zasláno: 24 Pro 2004 23:47:51
Odpovědět
Svoji American Express.
|
vlasta
Člen
|
# Zasláno: 25 Pro 2004 15:26:58
Odpovědět
mas asi dost prachu
|
Ether
Člen
|
# Zasláno: 25 Pro 2004 18:34:12
Odpovědět
Nemám věčně žádné 
|
vlasta
Člen
|
# Zasláno: 25 Pro 2004 18:42:49
Odpovědět
ta karta se vydava od urciteho prijmu a zustatku na uctu ale o to nejde meji kartu to fakuje tak skusim jinou
|
Ether
Člen
|
# Zasláno: 25 Pro 2004 22:13:38
Odpovědět
Bohatí lidé mají Dinners Club. Amex má dnes kde kdo, věř mi. My ji máme jako součást firemní akce, kterou nám nabídli.
|
vlasta
Člen
|
# Zasláno: 27 Pro 2004 16:10:36
Odpovědět
maco us sem to sprovoznil ten xbox live zahrajem
|
Maca
Člen
|
# Zasláno: 27 Pro 2004 19:23:23
Odpovědět
vlasta
Jaky mas gamertag?
|
vlasta
Člen
|
# Zasláno: 27 Pro 2004 20:22:11
Odpovědět
maco gamertag je vlasta hral sem 3 h halo 2a je to super
|
vlasta
Člen
|
# Zasláno: 28 Pro 2004 14:27:39
Odpovědět
maco jak te najdu na live popis me to zpravu jsem dostal
|
freeJan
Člen
|
# Zasláno: 28 Pro 2004 16:33:20
Odpovědět
Napiste ake hry mate a co hrate.Dohodneme turnaj CZ vs SVK a este ci ste len na live alebo aj na XBconnect cau.
|