Doporučujeme: Motocykly Suzuki Motocykly Aprilia Apartmán Rokytnice nad Jizerou Accommodation in Prague Prague pensions Online prodej elektro-zbozi.cz pacovsky.cz - Enterprise Architect, analýza
www.czechxbox.info - vse o Xboxu
 ·Domů · Odpovědět · Statistika · Registrace · Hledat · ·

Telefonní seznam
Xbox, Xbox360 forums / Online hrani / jak na Xbox Live
Autor Zpráva
grazyboy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:56:28
Odpovědět 

jak si mám nastavit PC a Xbox (původní),abych mohl hrát přes LIVE pomocí dvou síťovek,jedna je na net a druhá na Xbox,všechny věci mám na to abych hrál přes Xbox LIVE
pernikar
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:34:39
Odpovědět 

mas icq?85735421
Tidus
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 10:51:42
Odpovědět 

Mam jinaci problem,nevim,jestli sem ve spravny sekci,mam uz i xbox360 a prave si pul hodiny hraju na xbox.com s vytvarenim uctu,kde mto nechce pustit dal nez na obrazovce s vyplnenim emailu a hesla,ale porad se to vraci,co mam s tim delat,vnucuje mi to zlozeni nakyho mns uctu,taks e chci,zeptat,co se ma udelat,aby me to pustilo dal,uz zacinam mit vztek.diky.

WastingDouglas
Tidus
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 21:47:52
Odpovědět 

Jak mam na tehle strankach nastavit svuj nick pro to,aby si me ostani mohli vyhledat pro xboxlive hrani?a chci napsat seznammejch her,co mam a co chci s ostatnima hrat,kam to napsat?muj nick je WastingDouglass.diky.perlicka nakonec:jak je mozny,ze kdyz mam kabel propojovaci k 360ce zapojenej primo do adsl modemu,kterej je napojenj na pevnou linku a pocitac mam vyplej,tak muzu krasne hrat a stahovat dema atd?dalsi vec,kolik bodu obnasi mesicni,trimesicni a rocni zlat clenstvi xboxlive?zajima me to,jestli ma cenu investovat prachy do neceho,co moc dobry neni,myslim naky jejich themata k jednotlivym hram pro dashboard,ja si tam ukladam fotky vlastni,co ja chci a je to.jinak ghrani online je SUPRRR!

WastingDouglas
Hageman Zero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 16:30:34
Odpovědět 

Ahojky mám problém s registravi Xbox live a to na začátku.Problém je že na začátku napíšu emaila u Windos Live pak a heslo a to je kámen urazu,tak co mám dělat,mooooooooooooooc vás prosím o pomoc
Tidus
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:56:23
Odpovědět 

napis na icq:390593004 nebo na email:wastingdouglas@volny.cz a vyresime to.

WastingDouglas
Hageman Zero
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:49:52
Odpovědět 

ahoj Tidusi pošli mi radči tvoje číslo na mobil moje je 737724313.Ps bylo by to tak rychlejši ok
Tidus
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 15:32:22 · Změnil/a: Tidus
Odpovědět 

Hageman ZeroPoslal sem ti mesages pres net.priprav si informace o tom,jaky mas pripojeni a jestli mas modem s routerem,pokud je to ADSL pripojeni.

WastingDouglas
Hageman Zero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 09:23:48
Odpovědět 

Nazdar lidi poslište mám spojení na Xbox live přes Wifinu ale ted potřebuju jak či kde najdu Heslo!! který po mě chce při registraci.
jirik
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 22:50:59
Odpovědět 

heslo si zvolis sam (jedn jake), kdyz tak omrkni http://www.xboxweb.cz/xboxlive.html
RedDog
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:25:19
Odpovědět 

Mám problém s vytvořením Live účtu a to momentálně u zadávání hesla kde ho vyplním a potvrdím a napíšemí to:

Xbox LIVE signup is currently unavailable.
Please try again later.

To znamená, že mi to zítra pude a nebo že mám smůlu?
jirik
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 16:17:32
Odpovědět 

precti si poradne muj predchozi odkaz
RedDog
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 16:35:41
Odpovědět 

No přesně podle toho to návodu se to pokousím udělat a nejde.
jirik
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:53:15
Odpovědět 

tak ok, zkontroluj si v LOCALE (Console settings), jestli tam mas USA.
RedDog
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 01:28:22
Odpovědět 

Děkuju, nějak mě nenapadlo se kouknout co tam mám nastaveného a teď už hraji Halo 3 online.
jirik
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 06:42:53
Odpovědět 

v pohode, ale kdyby sis ten navod poradne precetl, zjistil bys, ze tam je i tahle rada
ale v poho, klidne se zeptej
Vaše odpověď
          vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

forum software miniBB™ © 2001-2006